JoomlaTemplates.me by iPage Review

Meteo Noorddijk

Temperatuur: 13.5° C
Windsnelheid: 0.0km/h ---
Luchtdruk: 1015.3hPa
Laatste update: 02/08/2021 22:54:00

meteo.depolderster.be

Komende maand

Beperkte hervatting kijkavonden in open lucht.

 
 
Sterrenwacht De Polderster blijft nog even dicht voor bezoekers en scholen.  Voor leden is er vanaf 30 april 2021 een beperkte hervatting van de kijkavonden in open lucht en sinds begin juli eveneens in de sterrenwacht. Er geldt een numerus clausus van 8 personen, op inschrijving en mits het naleven van enkele gezondheidsrichtlijnen zoals het gebruik van een mondmasker en het respecteren van de 1.5 meter-regel. Onze leden kregen hierover reeds per mail de nodige afspraken toegezonden.
 Uiteraard ligt onze publieke werking niet helemaal stil. Zo blijft ons weerstation in Boekhoute dagelijks operationeel, je kan de metingen op de voet volgen via http//meteo.depolderster.be
 
Voorts blijven enkele projecten achter de schermen doorlopen en zullen we het hier en via onze andere kanalen wat extra boeiend maken.
Gelukkig zijn het Weer en het Universum immuum voor Aardse plagen. Vergeet niet te genieten van mooie wolken of regenbogen en stuur ons gerust je foto's! Maak eens meer tijd om met een telescoop of verrekijker in de tuin of desnoods op het balkon te vertoeven en geniet van wat hierboven te zien is!

Last but not least, weest voorzichtig en houd het gezond!
 

Sterrenwacht De Polderster - Kapelledreef 2, 9960 Assenede
sterrenwacht@depolderster.be

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam: